Stimați colegi, dragi prieteni,

Este o mare onoare pentru Timişoara şi pentru comunitatea bănăţeană să găzduiască ediţia A XV-a Conferinței Societăţii Româno-Germane de Obstetrică Ginecologie care va avea loc în conjuncție cu Al V-lea Congres Național al Asociației Medicale de Menopauză din România. Manifestările vor avea loc în perioada 06-08 iunie 2019 la Hotel Timișoara și vor fi precedate de un Curs pre-conferință pe tema Chirurgie Minim Invazivă (05 iunie).

Conferințele sunt organizate sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara şi a Societății de Obstetrică și Ginecologie din România.

Dorim ca această manifestare ştiinţifică, să fie pentru toţi şi pentru fiecare în parte, un prilej de a comunica propria experienţă, de a discuta, de a învăţa împreună şi sperăm să fie o dezbatere ştiinţifică de înaltă ţinută, într-o atmosferă plăcută, interactivă şi colegială.

Vă așteptăm cu mare drag la Timișoara!

Profesor Dr. Doru ANASTASIU

Preşedinte de Onoare Conferință

Preşedinte SRGOG

Dragi colegi,

În ultimii ani, informaţiile privind tulburările legate de menopauză precum şi terapia ei au suferit modificări de esenţă care au dus la schimbarea atitudinii faţă de procesul de înaintare în vârstă.

Congresul de anul acesta, organizat la Timişoara, în perioada 06 – 08 Iunie 2019 de Asociaţia Medicală de Menopauză din România – AMMR, şi susţinut de Societatea  Română de Obstetrică Ginecologie va dezbate sănătatea femeii după 40 de ani, în intervalul de viață apreciat ca oportun pentru bilanţ şi prevenţie. Cu ajutorul experţilor români şi străini vom încerca să aducem ultimile informaţii privind menopauza, procesul de aging, cu accent asupra posibilităţilor practice de menţinere a stării de sănătate.

În cadrul congresului vor fi sesiuni de dezbateri privind controversele de atitudine şi terapie, precum şi maniera lor de rezolvare conform recomandărilor internaţionale.

Gazdele Congresului de Menopauză ne aşteaptă în Timişoara, viitoarea capitală culturală a Europei!

Profesor Dr. Decebal HUDIŢĂ

Preşedinte de Onoare Congres

Preşedinte AMMR

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați organizatorul logistic:

PROEVENTS & CONFERENCE SRL

Loredana SALANŢĂ – 0752 168811

loredana.salanta@pproevents.com